Kjærleiksord til kona
Profetisk misjon

India og Nepal ventar

IMG_6109

Om nokre få dagar reiser me frå Huset i Skogen for å besøkja venner i India og Nepal. Me har hatt ein underleg vinter dette året. Det har vore ganske mildt og lite snø og frost. No høljar regnet ned og det er surt vær ute. Då freistar det ikkje å gå ut for å arbeida. Eg har alltid mykje arbeid eg skulle ha gjort på eigedomen, men eg har lært å ta det med ro og ikkje stressa. Når været er bra, går eg ut for å arbeida. Det finn eg stor glede i. I dette sure vinterværet er det ikkje mykje eg får gjort ute.

No er det India og Nepal som ventar. Me gler oss til å møta venner og sjå koss dei har det. Me har fått mange gode venner i både India og Nepal. Svært mange kallar Solveig for mor. Ho har alltid eit godt ord på lur. Ho bryr seg om alle og viser omsorg og kjærleik. Både små og store vert glade når Solveig kjem.

Denne gongen skal me besøkja Andra Pradesh, Odisha og Rajasthan i India. Her har me mange venner som elskar Herren og gjer eit fantastisk arbeid for han. Guds rike går fram og nye menneske kjem til tru. Me ser fram til å få tid med gode læresveinar. I Odisha voner eg å få kjøpt meg bomullstoff til eit par nye busserullar.

I Nepal skal me berre vera i Kathmandu. Her skal me møta Henry og Pabithra og medarbeidarane deira. Eg vonar også å møta Gopaljee og Ganga som eg har kjend sidan 70talet. Me får mange gode rapportar om framgang for Guds rike i Nepal og me gler oss til å møta nokre av desse som står i frontlinja.

Me tek framleis i mot gåver til Solveigs Hjelpefond: 91001320306 Hjelpa går til fattige barn.

Comments